Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Olga Ursu_Consultant de investitii_scaderea a pietei

 

De un an pregătesc investitorii care dețin sau își construiesc un portofoliu de acțiuni pe piețele internaționale. Ii ajut să-și maximizeze randamentul investițiilor și să țină sub control riscul, astfel încât să obțină profituri consistente pe termen lung, fără teama de scădere a pieței.

Pe lângă sesiunile 1 la 1 am creat pentru ei un curs Boost Your Profits!, pentru că tot mai mulți investitori își doresc să știe să ia și ei decizii profitabile pe cont propriu și să nu se mai lase influențați de părerile celorlalți. Ca în orice alt domeniu, există și pe subiectul investițiilor exces de informație. Oamenii au nevoie să crească în capacitatea lor de a cerne informația și de a rămâne obiectivi în fața ei. Astfel încât să își creeze sisteme decizionale bazate pe propriile criterii. Riscul este că ei să adere involuntar la sugestiile influencerilor de pe rețele de socializare ceea ce nu ajută deloc să ia decizii obiective. Deciziile se iau in functie de obiective si profilul personal de risc.

Observ că investitorii au mai mare nevoie de suport în perioadele de scăderi ale pieței. De aceea am acceptat să particip în podcastul „Diversificarea prin opțiuni în perioade de scădere ale pieței” în care am vorbit împreună cu Andreea Orosfoian de la Goldring despre ce funcționează și ce nu funcționează în administrarea unui portofoliu de acțiuni și ETF-uri în perioadele de scădere a pieței.

Mă pasionează acest subiect pentru că timp de aproape 14 ani am lucrat în piață de capital ca și broker. Știu că în perioadele de scădere a pieței sunt cele mai mari și mai rare oportunități. Mi-am dorit să creez un sistem prin care să-i învăț pe investitori să fie pregătiți să profite de aceste oportunități. Nu toată lumea poate să profite de ele. Pentru asta e nevoie să știi cum să nu pierzi foarte mult ca să ai suficient capital să cumperi când prețurile sunt foarte jos. Dar nici să stai deoparte și să nu investești deloc pentru a păstra capitalul în așteptarea unei scăderi.

 

Fix despre acest echilibru vorbesc cu clienții mei în cursuri și în sesiunile 1 la 1 și am discutat și în podcastul „Diversificarea prin opțiuni în perioade de scădere a pieței”.

 

Concret am vorbit despre:

 

– Ce a funcționat și ce nu a funcționat în administrarea unui portofoliu pe perioada scăderilor pe care piață le-a înregistrat de la începutul anului și ce are șanse să funcționeze în continuare.

– Selecția acțiunilor pe baza performantei lor în piață

– Cum acoperi riscurile cu strategii specifice cu opțiuni

– Cum protejezi întregul portofoliu pentru perioadele de volatilitate extremă

– Ce fac și cum se simt investitorii care au o strategie eficientă de portofoliu în aceste perioade

– Cum se creează o strategie de tranzacționare și care sunt elementele importante de care să ții cont

– Cum poți face strategii mai eficiente adăugând opțiuni în portofoliul tău pentru a fi pregătit/ă pentru cât mai multe scenarii

– Cum minimizezi riscurile

– Cum exploatezi la maxim potențialul de creștere

– Ce sunt opțiunile și câte tipuri de opțiuni există

– Cum te afectează pierderile și de ce trebuie să fii disciplinat/ă în gestionarea lor

– Cum să rămâi fidel/a obiectivului de a obține profit în contextul schimbărilor cu privire la impozitare

 

Te încurajez să dai play chiar acum ca să afli ce a funcționat în perioada de scădere a pieței.

 

 

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să-ți acoperi riscurile te invit la următorul meu webinar gratuit „Cum poți să bați piața cu ajutorul opțiunilor?” din data de 24 mai ora 19:00. Poți urmări webinarul de oriunde în lume, acesta va fi în format live pe platforma Zoom.

Înscrie-te aici!
https://olgaursu.ro/cum-bati-piata-cu-ajutorul-optiunilor/

Dacă ți s-a părut util te rog să dai share să ajungă și la alți investitori. Misiunea mea este să formăm împreună o comunitate de investitori asumați care să obțină randamente peste medie fără să se expună unor riscuri pe care nu le conștientizează. Hai și tu!

Sorry, the comment form is closed at this time.

WEBINAR LIVE GRATUIT pentru cei care vor să investească în acțiuni pentru a obține randamente superioare

5 Pași esențiali în construirea unui portofoliu de acțiuni performant

Dă-mi voie să îți arăt tot ce trebuie să știi ca să pornești cu dreptul în cariera ta de investitor.